Ugrás a tartalomra
x

MEGÉRKEZTÉL A MAJORBA!

Ezen az oldalon egy rövid összefoglalót mutatunk neked a Majorról. Ha valami bővebben érdekel, kattints a megfelelő gombra és az adott témában megpróbálunk Veled minden rendelkezésünkre álló információt megosztani. A csatlakozás feltételeiről, a taggá válás folyamatáról a "Közösség" menüpont alatt találsz majd információkat.

Ismerd meg a Major olyan alapfogalmait, mint a

MODUL

Az állattartást modulokba szerveztük, így biztosítva a legnagyobb rugalmasságot tagjaink számára.

Az általad a Majorban tartott állatok költségei illetve a költségek felépítése fajonként változik. Függ attól, hogy az állatod fejjük-e, milyen takarmányt kap vagy mennyire körülményes a feldolgozása. Ezért a különböző élelmiszer-utakat egységekbe, modulokba szerveztük. A modulok célja (a kecske modul kivételével), hogy választható módon, egyedi igényeidnek megfelelően állíthasd össze azt a háztáji gazdaságot, melyből az ételeid alapanyaga kikerül.

Hogyan kezdődött?

Történetünk

Ha egy kezdeményezés sikeres, mindenki a arra kíváncsi, hogyan kezdődött

Visszagondolva a kezdetekre sokszor felmerül a kérdés, vajon belevágnánk-e ismét? A válasz pedig mindig azon múlik, hogy az elért sikereket vagy azokat a hibákat és veszteségeket nézzük, melyek elkerülhetőek lettek volna. De ha ma végigsétálunk a Majorban, biztosan az egyetlen dolog, ami eszünkbe jut, hogy megérte.

Bár Cservölgy Major története 2012-ben indult egy viszonylag szerencsétlenül sikerült ingatlan hírdetéssel, az okok, amiért elkezdtük, egészen 2003-ig nyúlnak vissza.