Skip to main content
x

IDŐPONTOK

Az alábbiakban az Életösvény programra történő jelentkezéssel kapcsolatosan szeretnénk megosztani néhány fontos információt. Amennyiben Ön ezekkel már tisztában van, a "Tovább" gombra kattintva lefoglalhatja a kívánt konzultációs időpontot.

Az Életösvény programhoz egy rövid

BEVEZETŐ

Ma már az orvostudomány szinte bármit képes helyreállítani, akár a molekulák szintjén is. Amire azonban nem képes, az a helyreállított rendszer integrációja, beillesztése az eredeti struktúrába. Az ismeretanyag növekedése a különböző szakterületeken automatikusan hozza magával a különböző szakmák eltávolodását, az átfedések csökkenését, az együttműködés nehezebbé válását. Ma már nem a beteget, hanem annak szervrendszereit, sokszor szerveit veszik kezelésbe az egyes specialisták, akik legtöbbször a páciensre már nem mint egészre tekintenek. Ennek mintegy kiküszöbölésére kezdett el terjedni a holisztikus gyógyászat, melynek célja, hogy a fizikai való mellett a betegség kiváltó okainak feltérképezése során figyelembe vegye a beteg gondolatait és érzelmeit illetve rávílágítson arra, hogy fentiek milyen módon kapcsolódhatnak az érintett problémáihoz.

Az első konzultáció helyszíne nem véletlenül a Major. A közel 50 perces séta alatt átfogó kép alakulhat ki az orvosban a betegről, annak fizikai terhelhetőségéről, a beszélgetés során részletekbe menő kórelőzmény rögzíthető, mely nagyban hozzájárul a diagnózis felállításához. A nyugodt környezet olyan problémák megvitatására is lehetőséget biztosít, melyek egy hagyományos rendelőben nem lennének lehetségesek. A beteggel átbeszélhető a reálisan elérhető állapot és a célkitűzés megfogalmazásával egy kezdeti bizalom is kialakul a felek között.

Ezért várunk el minden beteget első alkalommal a Cservölgy Majorba, Herencsénybe.

Dr. Bezzegh Attila
Dr. Patay Gábor

HELYSZÍN

Cservölgy Major
2677 Herencsény, Béke út 3.
A helyszín megközelíthető az M3-as autóálya felől a hatvani leágazás után a 21-es úton, ahol Hollókő felé a 26-os kilóméter szelvénynél kell letérni. Innen Alsótold, Cserhátszentiván, Herencsény a további útvonal.

Mikor mehetek?

Konzultációs időpontok

Minden hónapban 7 új időpont

A konzultációs időpontokat a lehetőségeinkhez igazítva adjuk meg. Igyekszünk minden hónapban 5-7 új beteggel elkezdeni a terápiát.

Amennyiben a jobb oldali mezőben feltüntetett időpontok közül valamelyik megfelel Önnek, a "Tovább gombra kattintva foglalhatja le a kívánt időpontot.